Menu
Stichting OKF Opleiding volgen Opleiding verzorgen Vooropleidingen

Belangrijke documenten

Relevante documenten voor de opleiding kunnen via de zoekfunctie of via onderstaande flowcharts geraadpleegd worden. In de module kunt u zoeken op relevante documenten voor uw subspecialisme, die geldig zijn vanaf de startdatum van uw opleiding. Tevens kunt u aangeven of u zelf in opleiding bent of dat u opleider bent. Mocht u op- of aanmerkingen hebben op deze zoekfunctie, laat het dan hier weten.

Mocht u geen gebruik willen maken van deze zoekfunctie kunt u altijd via het menu rechts op deze pagina alle belangrijke documenten met betrekking tot de opleiding en de Stichting OKF raadplegen. Verslagen van de OKF-bijeenkomsten kunt u vanaf heden raadplegen via de ledeninlog.

De huidige reglementen zijn vindbaar via de flowchart en in het overzicht onderaan deze pagina. Aan de flowcharts kunnen geen rechten ontleend worden, voor de condities wordt expliciet verwezen naar het reglement. Formulieren zijn te vinden middels de links in de reglementen en onder het kopje formulieren. Nog niet alle formulieren zijn beschikbaar, aangezien sommige formulieren nog opgesteld moeten worden.

De geldigheidstermijn van het document staat vermeld in het document. Voor oude documenten kunt u contact opnemen met het secretariaat.

Sluiten